Spring naar content

Aandelen in NC

Op de andere pagina’s op de website lees je dingen als: “aandelen”, “community”, “power to the people”, maar wat bedoelen wij daar eigenlijk mee?

NewCreators is gestart om freelancers opdrachten in de digitale industrie te laten ontdekken. Via het platform kunnen ze elkaar vinden. Zo kunnen freelancers gemakkelijk aan toffe opdrachten komen en kunnen agencies moeiteloos specialisten inschakelen.

Wat ons uniek maakt? Wij bieden freelancers de mogelijkheid om naast het freelancen, mede-eigenaar te worden van NewCreators door middel van certificaten van aandelen.

Wat zijn certificaten van aandelen?

Certificaten van aandelen zijn aandelen van de organisatie, zonder stemrecht. Deze keuze hebben we gemaakt omdat wij een heldere visie hebben op hoe het platform en de community voor ons zien. Om de snelheid in het groeiende platform te houden kan niet iedereen meestemmen. Betekent dat dat we niet luisteren? Zeker niet. Met een board van top-gebruikers van het platform, worden alle wensen meegenomen.

Waarom doen jullie dit?

We willen weten wat er speelt en welke behoeften er zijn. Daarom bieden we betrokken freelancers de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden. Als freelancers sta je er vaak alleen voor. Wij willen je onderdeel maken van onze reis. Bouwen aan iets groters dan jezelf.

Voor wie is dit?

De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden, bieden we uitsluitend aan freelancers die affiniteit hebben met het platform. Concreet: wanneer je X uur of een opdrachtwaarde van €Y hebt gedraaid via het platform, bieden we je de mogelijkheid om certificaten van aandelen te kopen. Vanaf 2023 krijgen freelancers de mogelijkheid om zich in te kopen.

Hoe werkt het?

Als certificaathouder van aandelen is een stukje van NewCreators van jou. Dat betekent dat je meedeelt in de winst en dat je onderdeel bent van het succes van NewCreators. Naast meedelen in de winst kan de waarde van de certificaten van aandelen veranderen.

Wat is de waarde van de certificaten van aandelen?

Ieder kwartaal wordt door een onafhankelijke accountant vastgesteld wat de waarde van NewCreators is. Op basis van dit ijkmoment wordt de waarde bepaald. Daarnaast zullen we iedere week een indicatieve koers-update geven aan de hand van de weekcijfers.

Wanneer kan ik certificaten van aandelen aankopen of verkopen?

Eens per kwartaal is er een moment van uitgifte. De waarde wordt gebaseerd op de waardebepaling van de accountant. Dit is hetzelfde moment als dat certificaten van aandelen verkocht kunnen worden.

Hoe werkt het verkopen van NewCreators aandelen?

Certificaten van Aandelen kunnen aangeboden worden per kwartaal via het platform. De certificaten van aandelen koop je van NewCreators en verkoop je aan NewCreators.

new_hero.html

READY TO ROCK?

MELD JE NU AAN!