Over ons - New Creators Spring naar content

Door digitals, voor digitals

Onze waarden

In alle keuzes die we met het team maken staan de volgende 3 waarden centraal. Ze kunnen herkenbaar zijn voor je;)

Doen
Geen eindeloze meetings, gewoon doen.

Durven
Durf te proberen.

Waarheid
Niets anders dan de waarheid, hoe lekker is dat?

Group 213dd3w

4 vrienden met een missie:freelancers laten blijven ontdekken.

Het aantal freelancers en platforms groeit met de dag en dat is een mooie ontwikkeling. Waar wij waarde in zien, is het opbouwen van een eigen portfolio én het opbouwen van eigenaarschap in de groep NewCreators.

Sinds 2014 delen we een kantoren met de twee bedrijven die we hebben opgericht. Altijd geïnteresseerd in elkaars business en op zoek naar verbinding. Daan en Lars zijn eigenaars van agency Pageking en Olivier en Max zijn eigenaars van het platform Barkeepers.

Op basis van onze gedeelde kennis is het onze missie om freelancers te laten blijven ontdekken. Dit doen we door op het platform freelancers en agencies bij elkaar te brengen én door freelancers de mogelijkheid te bieden om aan iets groters te bouwen dan zichzelf.

MEET THE TEAM

Olivier

Founder – Strategy

Max

Founder – Operations

Lars

Founder – IT

Daan

Founder – Relations

DO YOU DARE TO JOIN THE FLOW?

NewCreators is een club van jonge digitale talenten die in deze periode van hun leven zoveel mogelijk willen leren. Wat het tof maakt om bij ons te werken? Naast de uitgebreide trainingen en gezellige borrels is het voor je ontwikkeling geweldig om bij NewCreators te werken. Je werkt via ons bij veel verschillende bedrijven en daardoor leer je in een korte periode veel branches, bedrijven, culturen en werkwijzen kennen.

DEMO INPLANNEN

Hi agency 👋, vertel eens wat over jezelf!

Claim jouw spot, agency

Interesses